Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Mar 22, 2013

Segmen: Jom Pilih Hadiah

Masa buat blogwalking kat blog LyNn...tiba-tiba ternampak Segmen: Jom Pilih Hadiah yang disertai oleh Lynn..Mcm menarik saja tajuk dia tu..so saya pun tertarik hati lah nak join...mana tau, kot-kot ada tuah, dan yang bestnya lagi boleh pilih hadiah sendiri..huhu..
So, anda tertarik nak join...Just klik kat sini...Segmen Jom Pilih hadiah...



SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni *done*
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja* *done*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak *done*
4) Follow dan like pages sponsor *done*
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

DAN HADIAH YANG DIPILIH ADALAH:-)

 
*Novel Cinta*
 
*Keychain*...
Cute kan keychain dia
Wish me luck yer...;-)

15 Lovely Comments:

  1. From the same segmen :D visti mine too <3

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Thank you...jom la join sekali..

      Delete
  3. dari segmen yang sama :)

    http://prunusserulata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    all the best! 〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜

    ReplyDelete
    Replies
    1. U too...thanks for visit.. Will visit u too

      Delete
  4. hye...dari segmen yg same...jmput singgah
    http://nursyazana26.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank u kerana sudi melawat blog sa..

      Delete
  5. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. awk.jom join
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
    ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...