Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Feb 26, 2013

V-Day with JUST

Apa yang menarik tentang Valentine' day? heheh... Mesti couple2 yang hangat bercinta akan keluar bersama dan merayakannya...Betul kah tu..? But for me... No special celebration on that time, cause my hubby sangat sibuk dengan kerjanya...so saya ambil peluanglah "hang out" bersama my BFF Just.. Kira kami sambut V-day bersama-samalah tu...(kelip-kelip mata..)

Actually, kami janji jumpa sekitar jam 4.00 pm, tapi sebelum tu c Just keluar bersama mummy dia dan 2 orang anak dia.. So masa perjumpaan kami kena tunda pi jam 5.00 pm... Siap c Just WhatsApp saya lagi tu..huhu... takut kali dia, saya tunggu lama...Oppsss..betul kah tu Just...hehehh

So tepat jam 5.00 pm saya and hubby bertolak lah pi mengambil c Just...So sesampai saja kami, saya sms c Just, yang kami dah sampai dkt rumahnya... hampir 10 minit juga kami menunggu...maybe c Just baru balik dari KK berjalan-jalan bersama anak-anaknya.. Mesti ko penat tu kan Just..? sudah berjalan dari pagi hingga ke petang and then sambung lagi berjalan...Huhuhu..penat betul....

First destination kami adalah Waterfront... Untuk pengetahuan kamu, saya 1st time datang ke sana...Sejak-sejak saya ada kedai di Megalong..so jarang sudah saya turun KK...apa-apa yang berlaku di KK pun saya tidak tau..hehhehe... Tujuan asal kami lepaking di Waterfront tu adalah, mau capture tu Sunset, chit-chat, bergambar sambil menikmati cahaya sunset yang hampir terbenam itu.. heheheh..

Ok..let see our photo at Waterfront with the Sunset View...




So amacam...? Nice kan photo kami..hehehhe...hampir 2 jam kami berada di Waterfront...Kami minum saja...sampai tu waiter cakap, "kami sampai jam 8 saja ya".. kali dia mau menghalau kami tu kan..sebab kami order minuman saja sambil duduk di sana berjam-jam...... baru dia tau kan... (sambil ketawa jahat...)

Selepas itu kami moved tu CP, untuk mengisi perut ....terasa lapar lah pula..

 Photo by Google..

Di sini lah kami menjamu selera...Palm Cafe, tingkat 4... heheh... sayang sekali, kami tidak mengambil gambar pada masa tu, sibuk dengan menikmati makanan..:-)

Walaupun kepenatan.. but we a happy to meet up each others.. banyak stories yang dikongsi bersama..

Till we meet again on my big day Just... Don't forget..See ya...!!

18 Lovely Comments:

  1. wow cantik bah gambar kamu..sa pun kuar with bestfren ja ni..tapi hapy juga la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..tq...mmg happy kan keluar dgn BFF...

      Delete
  2. bestnya..next time kita bloggers hangout sini pula :)

    ReplyDelete
  3. mcm sumandak-sumandak remaja ba kamu hang out ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kan..Michelle...Perasan remaja pula kan..heheheh

      Delete
  4. Berabis ni kamu jalan2 sama si just.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya Mia..Bukan selalu jumpa..heheh

      Delete
  5. Jue!jom kita swim sesame..hehe..practice make perfect..let's jom...hehe..i pun xpandai dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. U kat KL, I kat Sabah..huhu..Jauh tu..heheh

      Delete
  6. Eee.. sia pikir sia sdh comment ni post.. hmm.. nyway, sia blk bln 5 nnt nda la ter-hang out sama ko.. hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu ko balik awal sikit..boleh lah..hehehe...

      Delete
    2. ngam2 mggu dpn dia sia terbang lagi kan.. kalau nda, buli jg blk 2 hari awal ka.. huhuhuh

      Delete
    3. ko terbang pi mana lagi..? heheh

      Delete
  7. Replies
    1. Iya bah beaty jrg jumpa kan...Syg sekali ko x terjoin LBLG kami..best tau..Next time ko join arr..

      Delete
  8. Sia V-day di Langkawi..hahaha!
    berdating sama tu mat salih sana pantai (*joking seja ah)
    Siuk kamu sam si Just berdating kan..
    Sia belum pi lagi tu waterfront owh..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya..ko V-day di Langkawi... Mesti seronok kan.. hehehhe...Kami pi dating sn waterfront.... jarang kan jumpa tu lah tu...ehehhe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...