Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Jan 15, 2013

Makeup by Jeffie Jeff



My sister suggested me, to hire Him as my Makeup artists for My Wedding day... The fee, I don't yet how much..? May be I think 1st, either I want him or not..Mau tengok budjet dulu nie.... ;-)

Here's Some samples of before & after By Jeffie Jeff...

Look great's rite... Huhu...So What do you think...?

16 Lovely Comments:

  1. Wow hebat2 jga ni hehe transformasi betul2 la :)

    ReplyDelete
  2. bhgn mata kena hitam betul owh.. sy brp suka. sy suka yg natural makeup. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya...Sa pun x berapa suka...Nampak hitam saja kan..Tapi boleh request bah tu..Yang natural makeup...

      Delete
    2. ba, tnya la brp dulu.. :)

      Delete
    3. Ya... nanti sa tanya.. hehe..

      Delete
  3. cantik....superb.. tp ini mst mahal ba kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kah ratu..? Hehe.. ya mahal kali kan...

      Delete
  4. kalau muka sa macam gravel ni boleh ka tu? hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err..BOleh saja tu Wen..Compon Cantik punya lah..heheh

      Delete
  5. Yang Claire Tony ko ada cuba tanya? Ada tu dlm fb list sa. Dia kasi make-up niece sa baru2 kawin. Cantik juga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teda pula sa cuba Sis...Bah..nanti saya pi cubuk2 Fb sis ok..heheh

      Delete
  6. ko nda try cabrine? dia mekap pun ok. anyway si jeff mekap ni pun mantap.sa suka pic paling last yg baju itam tu..kulit kami sama ni..aiya sa mo minta makeover dari si jeff la ni..adih..mo plg kk la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blm cuba lagi...heheh..Boleh cek d FB kah tu...? Ya..ramai org ckp makep c Jeff ok...ramai yang suka nie...Bah...ko boleh cuba juga nie makeup dia..

      Delete
  7. Terus cantik ooo....mesti mahal caj dia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...Ya..Sa baru dpt Quotation dia..Make and Hair do Rm400 but..klu mau trial make up Rm300...huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...