Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Feb 15, 2012

Wordless Wednesday : Ghost

Very Touching Love Story : Ghost

 
After being killed during a botched mugging, a man's love for his partner enables him to remain on earth as a ghost. 
 
P/s: I've watched this movie last Saturday. The Old movie around 1990.

12 Lovely Comments:

  1. This was one of famous love story movie during my teen year. Mmg 'kelas'. (^^)

    ReplyDelete
  2. Wyne - Ya..Best kan Sis...:-)

    ReplyDelete
  3. wow.. he he he.. sa tia pernah tau pula.. umur sa kici2 lagi pula dia kluar.. :D

    ReplyDelete
  4. one of my al time favorite scenes!

    ReplyDelete
  5. Ma old time fav movie sampai terbeli lagi sa tape OST dia. Dulu mana ada men CD2 masi pakai tape lagi hihi. Ndak tau mana sudah tu tape sia woh hihi...

    ReplyDelete
  6. ingat2 lupa saya ada tingu ka inda ni filem tapi memang famous lah..rasa mcm mo download pula movie ni..:)

    ReplyDelete
  7. I wanna watch this so badly but I haven't download the movie yet..

    ReplyDelete
  8. mau tgk balik ni movie.. dulu pernah kena tayang d tv.. lama sdh..

    ReplyDelete
  9. punya main lama sdh ni movie ni...time saya budak2x dulu my aunty and uncle selalu betul psg ni...

    ReplyDelete
  10. lama sdh ni movie.. time sa kicil2 lg.. masi primary school lg.. sa masih ingat jln crita dia.. memang famous ni movie..

    ReplyDelete
  11. macam pernah tgk cite ni...tp xsure la

    ReplyDelete
  12. i tot u saw ghost hehehe.. btw mcm pernah tingu ni movie..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...