Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Aug 27, 2013

Open House Raya Rumah Kawan

Last week Saturday..Kawan sekolah merangkap classmate buat open house di rumahnya. Sejak dari last school form 5, 1997 until now baru kami berjumpa..hampir 16 tahun sudah. huhu... Lagi pun lama dah tidak pi beraya-raya di rumah kawan-kawan nie.

Cuma Fb saja tempat berhubung. Kebetulan hari tu..saja comment2 Fb dia..."bah bila open house" hehe..Tak sangka pula dia responed. Nah, last Saturday tu dia Open house...

Ada beberapa orang kawan lagi, yang tidak dapat datang..Only Madonna dan Saya saja yang dpt dtg... Madonna come with her Mother and her Sister... Me come with Hubby..Yeahh..!

Ok...Jom kita cuci mata tgk gambar beraya kami.. ;-)

 Lauk yang telah tersedia tersusun rapi..

Me, Noorazmah (Tuan Rumah) and Madonna


Me and Noorazamah
Kami duduk sama-sama dalam kelas nie...

Kuih Raya...
Sempat lagi saya tapau tu kuih raya... Oppss..jan silap, tuan rumah yang kasi tapau ya. heheh

Me and Madonna..
My hubby at the back sibuk bercerita with Noor Husband...:-)

Best juga kan pi beraya dirumah kawan nie...banyak yang mau dicerita... Sampai esok pun tidak habis...huhu...

0 Lovely Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...