Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Apr 27, 2013

Publications of Banns


Yesterday afternoon we (hubby and Me) went to HOLY NATIVITY CHURCH TERAWI to meet a new Father, who will be in charge of our marriage on 11th May... but when we reach at the time..the office not yet open...It's almost 2.30 pm already...still not open...So I decide to call the office and asked when we can meet the father.. The Lady who picked up the phone said, "I will call you later to double check either the father come in out not"......ooh..and I said "ok.." Then, we go back to work...

Church Terawi..


Notice board at Church Terawi..

On the way back to work...Sempat lagi singgah at Notice board Church..Mau tgk klu ada sdh kami punya gambar dipamerkan... Huhu..nah ini dia...Uiii..ramai juga oo pasangan drg dari putatan..... :-)

The Lady called me back at around 7.30 pm last night and she ask us to come on Saturday (which is today) to see a Father (Thomas Mandani) at 3.00 pm...

Naa...after this mau pi jumpa Father sudah nie....Wondering... apa lah yang dia mau tanya lagi tu.... :-0

Pssttt..Malam nie ada metting kowin kami...hehehe

7 Lovely Comments:

  1. mcm bikin nervous sja ni mo kawin..byk betul urusan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah bah moi..mmg banyak mau urus..So ko bila nie..heheh

      Delete
  2. Finally! Ngam la ko ambil gambar itu, bulih ko taru dalam wedding prep album kamu nanti..

    Nah, apa la Father tanya kamu? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya bah kan Annie..heheh...Tiada juga lah..dia tanya apa2..cuma dia mau bagitau saja..kami punya perkahwinan tetap dijalankan...sbb father yg kasi kahwin kami tu sudah pindah pi ranau, Father Floreian..Ada father ganti juga, Father Thomas Mandanan.. Father Peter yang jumpa kami masa tu.. and dia kasi tunjuk lah bab2 yang upacara menyarung cincin tu... heheh..

      Delete
    2. Ooh, more to the wedding pula kan. Hehe! Yang sesi bersama father kami dulu dia main jumpa saturang-saturang, baru bersama-sama. Banyak dia tanya saya nih, antaranya kalau lain kali itu husband ada girlfriend lain, adakah kau akan memilih untuk bercerai? Mestilah jawapannya inda kan abis we as Christian, apa yang disatukan Tuhan tidak boleh dipisahkan manusia. Hehe..

      Delete
    3. Ya, ada jumpa saturang2...itu yang mula2 lah..yang mau set tarikh kahwin tu kan...Ini baru2 kami pigi nie..cuma mau tau siapa father ganti..sbb father yang kasi kahwin kami tu pindah pi ranau...huhu

      Delete
  3. happy wedding and hopefully everything goes very well during the day! it feels nervous and terrifying to sort all things out about the wedding plan but once it's done, the excitement and gratefulness are undeniably chilling out the heart at last. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...