Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Jan 28, 2013

Pink Color

Yes..! Sa telah menerima undangan "Ladies Blogger Lunch Gathering" oleh Sis Wyne...Bila sa visit Sis Wyne punya blog, Sa nampak dia kasi show off dia punya Cheongsam.. So, Sa pun tidak mau ketinggalan lah... mau juga kasi show off kan...Ok..jom kita tgk...

Tada...! Kamu ada...? heheh..

Ada sulaman burung merak... :-)

Kalau sa tidak silap, 2 minggu lepas lagi sa beli nie Cheongsam, di Megalong..Harga dia pun berbaloi-baloi...Less than RM60... Kalau ikut kan betul nak cari warna Red or Gold.. Tapi yang ada White and Pink..So sa pilih Pink color lah...

Ok lah...sampai disini saja show off, ya...mau Zzzz sudah nie...Good nite everyone...


14 Lovely Comments:

  1. Wah siok oo kamu org gathering2.... :D

    ReplyDelete
  2. amboiii... semua tayang cheongsam owh!! hrp2 weekend ni ada yg sy bekenan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...saja bah tu mau kasi tayang...bah..harap ko dpt lah cari Cheongsam ko tu..Mesti sana banyak pilihan tu kan...

      Delete
  3. wawaaah ada cheongsam sudah..nice color! sya lupa o sya pun kena invite pula tu..huhu tp mmg x dpt pg la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Iya ada sdh...Bah jom lah pi Michelle...

      Delete
  4. Less than rm60? Few days ago sya pigi cari di megalong teda yg harga gitu oh..semua ratus2.. Aiseh.. Sya masi mencari ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada bah Stella.. May be habis sdh kali kan..ko pi sebelah mana..? Apa kedai..?

      Delete
    2. bnyk kedai sya pigi survey. di tingkat atas2 la..ko beli di mana?..

      Delete
    3. oo...Saya beli di tingkat 1 tu...di tengah2..

      Delete
  5. Oh my!! punya cantik ni. Peacock bird is the sign of beauty and sacred. Can't wait for the gath! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..butul tu...Sa pun tidak sabar sdh...

      Delete
  6. Ahh so beautiful! Anything in pink is so adorable :D

    I really hope I can make it to the gathering.. *crossfingers*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Annie...heheh Ko pun like pink color kah...Ramai pula yang suka pink nie kan..Yes, i hope you also can join the gathering...so we can meet each others..:-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...